Wie & Waar

img-20151016-wa0001-1Het Kleurrijk wordt inhoud gegeven door mij, Arjenne Hemrica. Naast de interesse in kunst en creativiteit ben ik in het bijzonder geinteresseerd in de kunst als communicatiemiddel. Ieder werkstuk heeft een boodschap. In het jargon wordt dat 'tekentaal' genoemd. Ik heb hier opleiding en training in gehad en ben tekentaaldocent en beeldend therapeut. Verder ben ik leerkracht basisonderwijs en reintegratieconsulent. Ik verzorg workshops en projecten op de basisschool maar ook in het voortgezet onderwijs. Als reintegratieconsulent help ik mensen aan het werk.
 
Het Kleurrijk heeft haar tekenatelier in Heino. Hier kunnen groepen tot 36 personen worden ontvangen. Samen met Wijnkoperij Wijnkristal is er ook een leuk arrangement te maken.

Het Kleurrijk is gericht op de persoonlijke én de kunstzinnige ontwikkeling. Je bent je vaak niet bewust van wat je tekent of maakt. Dat komt door het samenspel van je bewuste en onbewuste wereld. Het is frappant hoe duidelijk dit in je werk naar voren komt en wat een inzichten dat geeft.
Maar ook de kunstzinnige ontwikkeling is belangrijk. Het kunnen associëren, verbinden, onderzoeken, inhoud geven. Zonder creativiteit zal je niet zo ver komen in het leven. Een leuk aspect van creativiteit is dat je binnenwereld groter wordt. Je krijgt nieuwe gedachten, nieuwe ideeën, nieuwe doelen. Je mogelijkheden worden groter.

 

Er is veel te vertellen en te leren over kunst en communicatie. Het verwonderd, is boeiend, grijpt in maar je raakt er nooit van uit balans. 

In Het Kleurrijk wordt tekentherapie gegeven en er worden cursussen en workshops gegeven gericht op de kunstzinnige ontwikkeling.

Het Kleurrijk is gevestigd aan de 
J.A. Leeghwaterstraat 1
8141 GP Heino

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
0572-320263 en 06-40024535

KvK: 05075160